Vi klarar att ta ansvar för hela inneklimatfrågan

Venair Building Systems har samlat vvs-ingenjörer, civilekonomer och operativa projekt- och produktionsledare med högsta kompetens inom sina respektive områden i en flexibel organisation. Våra medarbetare arbetar efter beprövade och stabila projektmodeller, vilket minimerar riskerna för misstag och fel som ibland uppstår i komplicerade byggprojekt. Målsättningen med en rigorös projektstyrning är att kunna leverera en märkbart högre kvalité än branschstandard och att spara både tid och pengar åt våra uppdragsgivare.

Venairs uppdragsgivare är till övervägande delen ägare av kommersiella fastigheter samt större byggentreprenörer. I nära samarbete med kunden tar vi gärna ansvar för hela inneklimatfrågan i en totallösning och -leverans. I entreprenader är vi med i den initiala projektfasen och

samarbetar med arkitekter och slutbeställare för att designa helhetslösningar utifrån specifika önskemål och direktiv. Vår vision är att vara det naturliga valet för alla som söker en totalleverantör av klimatlösningar för ny- och ombyggnationer, Venair ska ligga i absolut framkant i utvecklingen av hållbara klimatsystem, idag och i framtiden.

Venairs kompetens spänner över samtliga områden inom luftbehandling, el, tele, säkerhet, rör samt styr- och övervakningssystem. I enskilda eller totala åtaganden skapar vi kostnadseffektiva lösningar i nära samarbete med vår uppdragsgivare.

Venair Building Systems ingår i Kemp & Lauritzen A/S, ett av Skandinaviens största installationsbolag.

Möt våra medarbetare